Kuinka liittyä?

Pullonkaulan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa TTY:n opiskelija. Jäsenyys maksaa 3 euroa. 5 euron hintaan saat jäsenyytesi lisäksi Pullonkaula -haalarimerkin! Jäsenyys on lukuvuosittainen, eli syksystä syksyyn. Mikäli vanha jäsen ei ole suorittanut jäsenmaksuaan lokakuun loppuun mennessä, katsotaan jäsen eronneeksi. Maksun voi suorittaa tilisiirtona kerhon tilille FI94 1439 3500 1889 10, viestiksi oma nimi ja sähköpostiosoite, lisää viestiin tieto haalarimerkistä, mikäli maksat 5 euroa.

Kuinka osallistua toimintaan?

Pullonkaulan 3D-tiimi kokoontuu pääsääntöisesti maanantaisin kello 18:00. Robotiimi ja muiden projektien tiimit kokoontuvat säännöllisen epäsäännöllisesti. Helpoiten toimintaan pääsee mukaan liittymällä Telegram-ryhmään ja kävelemällä kerhohuoneelle. Jäsenet viettävät muutenkin aktiivisesti aikaansa kerhohuoneella mm. harkkatöiden parissa. Poikkea vaikka vaan jäsenille ILMAISELLE kahville ja kerro mitkä projektit kiinnostavat sinua! Tilamme sijaitsee TUTLabin ja Skillan vieressä, eli Sähkötalon alakerrassa (SA103). Telegram-ryhmäämme pääsee liittymään ovesta löytyvällä QR-koodilla.

Tule tutustumaan toimintaan! Liittymisen jälkeen voit:

  • osallistua projekteihin, puuhanurkkauksiin ja excursioille
  • käyttää Drinkkirobottia koulutuksen jälkeen
  • juoda IoT-kahvia

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Kannattajajäsenmaksu on 50€. Maksu suoritetaan tilisiirtona Pullonkaulan tilinumeroon FI94 1439 3500 1889 10, viestinä “kannattajajäsenyys”, oma nimi ja tervehdys.